Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman yeni yıl münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 2019 yılını geride bırakırken, saatler sonra 2020’ye giriş yapacağız. Yeni yıl demek yeni umutlar, yeni adımlar, yeni hizmetler demektir. Yeni yıl, toplumlar için ülkeler için farklı anlamlar yüklüdür. Her toplum her yeni yılda tarihine yeni başarılar, buluşlar eklemek ister. Bunun için de bir önceki yıla göre daha fazla çalışmayı hedefler.  

Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak 2019 yılında yerli ve milli birçok alanda önemli başarılara imza attık. Biz de geride kalan yılda edindiğimiz tecrübeleri de heybemizde toplayarak yeni yıl için yeni hedeflere yol alacağız. İnşallah kültür, sanat ve turizm başlıklarında öncü ve örnek bir ilçe olmaya devam edeceğiz. Yılbaşında ve sömestr da tatile çıkacak olan vatandaşlarımızın can ve mal güvenlikleri için gereken yol ve trafik tedbirlerini almalarını ve trafik kurallarına uymalarını, hatırlatmak istiyorum. Tatile çıkacak olan herkesi ülkemizin cennet köşelerinden biri, turizmin merkezi olan Kartepemize bekliyoruz. Biz Kartepe Belediyesi olarak 24 saat esasıyla tüm ekiplerimizle birlikte yol ve trafik güvenliği tedbirlerimizi aldık. Misafirlerimiz gönül rahatlığı ile Kartepemizi tercih edebilirler.    

2020 yılın da başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada birlik, beraberlik ve barışın hakim olmasını diliyorum. Yeni yılımızın; Kartepemiz, şehrimiz ülkemiz ve milletimiz adına, yeni hizmetlere, yatırımlara, milli gurur ve başarılara vesile olmasını en kalbi duygularımla temenni ediyorum. Herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu seneler.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.