Paylaş

İzmit Belediyesi, Kadıköy Flute Ensemble’nin güzel enerjileri ile müziklerini İzmitlilerle buluşturacak.

2016 yılında kurulan ve Şimal Kılıç tarafından yetiştirilen öğrencilerden oluşan Kadıköy Flute Ensemble müziklerini İzmitlilerle buluşturacak. İzmit Belediyesi’nin düzenlediği konserle kulakların ve gönüllerin pası silinecek.

BAŞKAN HÜRRİYET TÜM İZMİTLİLERİ DAVET ETTİ

Farklı meslek gruplarının yanı sıra müzik öğretmenleri ve öğrencilerinden oluşan ve şefliğini Simal Kılıç, şef yardımcılığını Ulaş İskenderoğlu’nun üstlendiği grubun 10 Ocak Cuma günü saat 19.00’da Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi’nde gerçekleştireceği müzik ziyafetine, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tüm İzmitlileri davet etti.

FESTİVALLERİN BAŞARILI GRUBU

Kurulduğu günden bugüne İstanbul içinde gerçekleştirdiği konserlerin yanı sıra yardım konserlerinde de sahne alan Kadıköy Flute Ensemble, 2016 yılında  Uluslararası Woodwind Festivaline (İWF) flüt topluluğu olarak katılmaya hak kazandı. Türkiye’nin en büyük müzik festivalleri den biri olan 2018 Yalova Müzik Festivalinde Nazlı Ufuk Sakioğlu’nun 90’lar pop düzenlemeleri ile ana sahnede konser veren Kadıköy Flute Ensemble Cuma günü tüm sanatseverleri konserlerine bekliyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.