Paylaş

CHP Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkanı Emre Andız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Deniz Karamert- 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan CHP Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkanı Emre Andız, “Toplumun bilgi edinmesi açısından kutsal bir mesleği icra eden tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi.

ANDIZ, “GAZETECİLER TOPLUMA GERÇEKLERİ ANLATMAKLA YÜKÜMLÜDÜR”

Gazetecilik mesleğinin toplumun bilgi edinmesi açısından kutsal bir meslek olduğunu ifade eden CHP Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkanı Emre Andız, “Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü güç olarak denetim görevini sürdüren gazeteciler topluma gerçekleri anlatmakla yükümlüdür” dedi.

ANDIZ, “BASININ HÜR SESİ O ÜLKENİN KARNESİDİR”

Basının hür sesi o ülkenin karnesidir diyerek sözlerine devam eden Andız, “ Bir ülkede demokrasiden söz etmek istiyorsak bu ancak özgür, ilkeli, tarafsız ve etik anlayışa sahip bir medya ile sağlanabilir. Bizler halkı doğru bilgilendirmek adına korkusuzca haber yapan ve bu nedenle baskı gören, tutuklanan tüm basın emekçilerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

ANDIZ, “BAŞARILAR DİLİYORUM”

Andız, “Kamuoyunun haber alma hakkını yerine getirmek amacıyla doğru eksiksiz ve tarafsız bilgi akışı için ter döken emek veren fedakarca zor şartlarda çalışan değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü içtenlikle kutluyorum. Önemli bir kamu görevi olan çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Özgür ve tarafsız bir basın için, içinde bulunduğumuz günler kutlamadan öte bir mücadele günü durumundadır, bu noktada değerli basın mensuplarına mücadelelerinde de üstün başarılar diliyorum” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.