Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretlerde vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Şener Söğüt, onlardan gelen sorulara cevap verdi, talepleri de tek tek not alarak, ‘gereği yapılacak’ dedi.

SİZLERLE BİRLİKTE ŞEKİLLENDİRECEĞİZ

Mimar Sinan Mahallesi’nde AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın da katıldığı ziyaretlerde sohbetinde ‘ortak akıl’ vurgusu yapan Başkan Şener Söğüt, “Vatandaşımızın, esnafımızın görüş ve düşüncelerine değer veriyoruz. Çalışmalarımız esnafımızın ve vatandaşımızın daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmesidir” ifadelerini kullandı.

GÖRÜŞLERİNİZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ

Halk meclisi ve esnaf buluşmaları ile projelere yön verdiklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Halk meclisi ve esnaf buluşmalarımızda yürüttüğümüz hizmetleri, hayata geçireceğimiz projelerimizi anlatarak, sizlerin talep ve önerilerini alıyoruz. 7’den 70’e her yaşta, her çevreden vatandaşımızın fikirlerine önem veriyor, belediye hizmetlerimizi de bu talep ve önerileri ekseninde şekillendiriyoruz” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.