Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, önce AK Parti İlçe Yönetiminin ardından da İlçe Gençlik Kolları Yönetiminin toplantılarına konuk oldu. Başkan Söğüt, “En büyük gücümüz birlikte hareket etmemiz” dedi

“Gücümüzü birlikte hareket etmemizden alıyoruz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, önce AK Parti İlçe Yönetimi’nin ardından da İlçe Gençlik Kolları Yönetiminin toplantılarına konuk oldu. İlçe Başkanı Ramazan Tuna başkanlığında gerçekleştirilen ilçe yönetim kurulu toplantısına konuk olan Başkan Şener Söğüt, Körfez için çalıştıklarını belirterek, “Körfez güzel hizmetlere layık. Bizler de göreve geldiğimiz günden bu yana yapacağımız projelerin altlıklarını oluşturduk. 2020 yılında da bazı projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

VATANDAŞIMIZIN DUASI ÖNEMLİ

Körfez’de hayata geçirilecek her projenin vatandaşların ihtiyaçlarına göre şekillendirileceğini belirten Başkan Şener Söğüt, “İlçemiz en güzel hizmetlere layık. Bizler de hep birlikte el birliğiyle bu hizmetleri gerçekleştirmeye çabalıyoruz. Körfez için çok güzel hedeflerimiz var ve bu hedeflerimize ulaşmak sizlerin ve hemşerilerimizin destekleriyle, teveccühü, duâsı ile inanıyoruz ki hiç de zor değil.

İSTİŞARE BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

İstişare bizim için önemli ve bu kapsamda da halk meclislerimiz ile vatandaşlarımızla daha güzel ilişkiler kuruyoruz. Vatandaşlarımızla yüz yüze görüşerek taleplerini alıyoruz ve çözülebilecek olanları hemen hayata geçiriyoruz. Sıfır Atık konusunda da Mimar Sinan Mahallemize koyduğumuz Mobil Atık Getirme Merkezi’ne vatandaşlarımızın büyük ilgisi oldu. Yerinde ayrıştırma yapmak, geri dönüşüm için ciddi bir kazanç” dedi.

ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ

Başkan Şener Söğüt, esnaf ve halk buluşmaları dışında vatandaşlarla yüz yüze geldiklerini ve istişare kanalının sonuna kadar açık olduğunu belirterek, diğer projeler hakkında da bilgiler aktardı. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da, “Teşkilat olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Çözüm odaklı çalışarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye gayret ediyoruz” dedi.

GENÇLERE KONUK OLDU

Başkan Şener Söğüt, İlçe Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında İlçe Gençlik Kolları’nın toplantısına da konuk oldu. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, kısa bir selamlama konuşması sonrası gençlerin görüş ve önerilerini aldı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.