Paylaş

Büyükşehir Belediyesi Kartepe ilçesi Şirinsulhiye camisine malzeme yardımında bulundu.

Büyükşehir’den Şirinsulhiye Camii’ne malzeme yardımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki camilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bu kapsamda Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nce değerlendirmeye alınan camilere malzeme yardımında bulunuluyor.

BAŞVURULAR DEĞERLENDİRİLİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ibadethanelerin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na gelen başvurular Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nce değerlendirmeye alınıyor. Değerlendirmenin ardından ibadethanelere malzeme yardımında bulunuyor.

MALZEME YARDIMI

Kartepe ilçesi merkez Şirinsulhiye Mahallesi sakinleri eski camileri için Büyükşehir Belediyesi’ne yardım başvurusu yaptı. Değerlendirmenin ardından Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü cami için malzeme yardımında bulundu. Vatandaşların başvurusu üzerine gerekli olan kereste, tuğla, beton, malzeme, demir, çimento, ve seramik gibi inşaat malzemeleri Büyükşehir Belediyesi’nce karşılandı.

CAMİYE YENİ GÖRÜNÜM

Cami için gerekli malzemeleri Büyükşehir Belediyesi karşılarken, cami işçiliği ise Şirinsulhiye mahalle halkı ve cami derneği tarafından karşılandı. Caminin eskiyen ve ahşap olan kubbesi tuğla ile örüldü. Camiye yeni bir görüntü kazandırılması için proje elden geçirildi.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Merkez Şirinsulhiye camisinin içindeki boyama, kaplama ve ince işçilik işleri bitirildikten sonra dış cephesi yeni bir görüntü kazandırılmak amacıyla klinker tuğla ile kaplanacak. Şirinsulhiye mahalle sakinleri desteklerinden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.