Paylaş

TFF 3.Lig 2.Grup’ta ilk yarıyı en yakın rakibi Fethiyespor’un 5 puan önünde lider olarak tamamlayan Kocaelispor, ikinci yarının ilk maçında Hatay temsilcisi Payasspor’u konuk etti. Kocaeli Stadyumu’nda oynanan maçı binlerce Yeşil-Siyahlı taraftar izledi. Yeni transfer Ali Han Tunçer’in ilk 11’de yer aldığı karşılaşmanın ilk yarısında Kocaelispor topla oynayan taraf olsa da kapalı bir defans anlayışı sergileyen Payas karşısında pozisyon bulmakta zorlandı.

ALİ HAN’IN GOLÜ GEÇERSİZ

İlk yarının sonlarına doğru, 40. dakikada Yakup’un ara pasında topla buluşan Ali Han, kaleciyi de geçip topu ağlara gönderdi ancak gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı.İki dakika sonrasında ise Erdinç Karakaş’ın sol taraftan yaptığı güzel ortada müsait bir pozisyonda olan Yakup’un kafa vuruşu üstten auta çıktı. ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıda gol için baskısını artıran Payasspor kalesine yüklenen Kocaelispor’da Ali Han ve Burak’ın şutları gol getirmedi.Oyuna ilk hamlesini 64.dakikada yapan Selahaddin Dinçel, Talha’nın yerine Gökdeniz’i alırken, bu hamle meyvesini 3 dakika sonra verdi. Ceza sahası içinde pozisyonu takip eden seken topu önünde bulan Gökdeniz,topu ağlara göndererek Kocaelispor’u öne geçirdi. Golün ardından Gökdeniz arka arkaya iki pozisyondan da yararlanamadı.

PUAN FARKI 8 ‘E ÇIKTI

90’ıncı dakikada ceza sahası içinde yakalanan Payas atağında kaleci Ercüment topu çıkarmayı başardı.Maçın son anlarında da kalesini gole kapatan Kocaelispor’da uzatma anlarında Gökdeniz bir kez daha sahneye çıkarak skoru belirleyen golü attı.Kocaelispor sahadan 2-0 galip ayrılarak ikinci yarıya da galibiyetle başladı.Galibiyet serisini 8 maça çıkardı.Kocaelispor 19.hafta maçında 18 Ocak Cumartesi günü deplasmanda en yakın takipçisi Fethiyespor’la karşı karşıya gelecek.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.