Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Ağasar Kültür Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği birlik, beraberlik ve kültür yaşatma gecesine konuk oldu. 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Uzuntarla’da D-100 Karayolu üzerinde bulunan Kartepe Ağasar Kültür Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Birlik, beraberlik ve kültür yaşatma gecesine” belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve muhtarlarla birlikte katıldı.

KOCAMAN KERMESİ GEZDİ

Kartepe Ağasar Kültür Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen gecede açılan kermesi gezen Belediye Başkanı Kocaman, yöresel ürünlerin sergilendiği ve satışı yapılan ürünler hakkında Dernek Başkanı Cengiz Yamaç’tan bilgi aldı. Birlik, beraberlik ve kültür yaşatma gecesinde Erol Yanık, Ali Tetik, Cesi, Sinan Özer, Ali Alkurt, Yamaç, Gülbeyaz Demir, Gökhan Sağgül, Berat Civelek ve Sinan Cengiz sahne alarak davetlileri coşturdular.

“HEPİMİZİN MİLLİ GÖREVİDİR”

Gecede konuşan Kartepe Ağasar Kültür Yaşatma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Cengiz Yamaç; “Yöresel sanatçılar eşliğinde yapılacak olan gece, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi açısından çok önemlidir. Bu gece kültürümüzü yaşatma adına sergilediği bu birlikteliği sağlayarak önemli bir görev üstlenmiştir.  Hepimiz arasında birliği sağlayan bu kültürün yaşatılması hepimizin milli görevidir. Birlik ve beraberliğimizin en önemli göstergesi olan kaynaşma gecemize katılan herkese, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.   

KOCAMAN BAŞARILAR DİLEDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kültürlerin ve değerlerimizin yaşatılmasında STK’lara çok önemli görevler düşmektedir. Kartepemiz turizm bakımından zengin bir ilçe olmasıyla birlikte çok zengin bir kültürümüz vardır. Kültürlerimizin gelecek olan nesillerimize aktarılması STK’lar vasıtasıyla olmaktadır. Bu tür etkinlikler kültürlerimize önemli katkı vermektedir. Emeği geçenlere teşekkür ederken, yapacakları diğer çalışmalarda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. Gecede Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a Kartepe Ağasar Kültür Yaşatma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Cengiz Yamaç tarafından teşekkür plaketi verildi. 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.