Paylaş

Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri, minik Kartepeliler için eğitici, öğretici ve de sosyal aktivitelerine ara vermeden devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri, anne ve çocuğu “Annemle Özel Zaman” etkinliğinde bir araya getirdi. Her ay farklı bilgi evinde yapılacak olan bu aktivitedeler de, annelerin ve çocukların birbirlerine özel vakit ayırması amaçlanıyor.

ANNE ÇOCUK BİR ARADA

Sanal dünyanın büyüsü ile aile ilişkilerinin koparıldığı, çocukların bilgisayar başında büyüdüğü, anne ve babanın telefona mahkûm olduğu bu dönemde yapılacak en önemli konulardan biri, anne ve çocuğu bir araya getirmek amacıyla düzenlenen etkinlikte Kartepeli minikler anneleriyle bir araya geldiler. 

YENİ DOSTLUKLAR

Aileyi toparlayan ve bir araya getiren anneler, Kartepe Gelişim Akademisi’nde hizmet veren Bilgi Evi’nde çocuklarıyla quilling sanatını deneyimlediler. Sevdikleri renklerle kitap ayracı yaparak, hem eğlendiler hem de birbirlerine anılarını anlattılar. Aynı zamanda bu etkinlikle, velilerin ve çocukların birbirleriyle kaynaşması sağlanırken, yeni arkadaşlıkların, güzel dostlukların oluşmasına zemin hazırlandı.

KEYİFLİ DAKİKALAR

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri, öğrencilerin gelişimlerine katkı sağlayarak, ailelerin ve de çocukların yaşamlarını renklendiriyor. Düzenlenen etkinliklerle ailenin, birlik ve beraberliğinin önemli olduğuna dikkat çekilerek, anne ve çocuklar birlikte keyifli ve hayatın problemlerinden uzak bir zaman geçirmiş oluyorlar.

ANNEMLE ÖZEL ZAMAN

İş yoğunluğundan evde çocuklarına zaman zaman vakit ayıramadıklarını belirten anneler, etkinliğin verimli ve amacına uygun olarak gerçekleştirildiğini dile getirdiler. Her ay farklı bilgi evinde “Annemle Özel Zaman” etkinliği farklı konseptlerle yapılmaya devam edecek.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.