Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği 2019 Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nda başarılı olan Kartepe Motosiklet Kulübü başkan ve yöneticilerini misafir etti. 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu 2019 Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nda başarılı olan Kartepe Motosiklet Kulübü Başkanı Mevlüt Kolay ve sporcuları makamında misafir etti.

BAŞARILI SEZON

Sezon boyunca devam eden 4 ayrı yarışta mücadele eden Kartepe Motosiklet Kulübü, en fazla başarılı sporcu ile en yüksek puanı elde etti ve zorlu bir sezonu daha başarıyla geride bıraktı. Kulüp sporcularından Nurdoğan Kuzu, EU (E Usta) klasmanında şampiyon olurken, GP (Genel Klasman) de ise 3. olarak sezonu tamamladı.

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Kartepe Motosiklet Kulübü sporcularından Sinan Ordu, EV (E Veteran) klasmanın da şampiyon olurken, Bahadır Çaktı ise en iyilerin yarıştığı EP (E Prestij) klasmanında büyük bir başarıya imza atarak sezonu üçüncülükle bitirdi. İlimiz sporcuları düzenlenen törende 2019 Türkiye Şampiyonlar Gecesi’nde ödüllerini aldılar.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Ziyarette konuşan Kartepe Motosiklet Kulübü Başkanı Mevlüt Kolay, “Her zaman daha iyisi için çalışıyoruz ve en iyi şekilde örnek olmak istiyoruz. Her bir sporcumuzun alın teri ile elde edilen bu başarının 2020 sezonunda da devam etmesini, Enduro ve ATV gibi diğer şampiyonalarda da en iyi dereceleri elde edebilmeyi umuyoruz. Bizlere her daim destek olan Kartepe Belediye Başkanımız Av.M.Mustafa Kocaman’a ve diğer tüm destekçilerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

Elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Türkiye Süper Enduro Şampiyonu olan Kartepe Motosiklet Spor Kulübü sporcularımızı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Her zaman spora destek vermeye devam edeceğiz. Kartepemizin adını ulusal organizasyonlarda en iyi şekilde temsil eden bu genç arkadaşlarımızla gurur duyuyorum. Ahlaklı, dürüst, çalışkan ve mücadeleci Türk gençliği Türkiye Cumhuriyetimizin en sağlam temelleridir” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.