Paylaş

Gölcük Belediyesi tarafından, cadde ve sokaklarda yol düzeltme ve kaldırım çalışmaları, kış mevsiminde de, hava durumu elverdikçe aralıksız sürdürülüyor.

YAĞIŞ OLMAMASI FIRSAT BİLİNDİ

Bu kapsamda; E-130 Devlet Karayolu’ndaki trafiğin yoğun olduğu saatlerde, alternatif güzergah olarak sürücülerin tercih ettikleri yolda yer alan, İSU şantiyesi önündeki yolda ve Örcün yolunda asfaltlama çalışması yapıldı.

Örcün Yolu Caddesi üzerinde, İSU tarafından yağmur suyu hattı döşenmesi ile su baskınlarının yaşanması önlenmiş, ancak; alt yapı çalışmaları nedeniyle yol bozulmuştu. Yine; kısa süre önce Düzağaç Mahallesi’ndeki İSU şantiyesi önündeki yolda yapılan alt yapı çalışması da, yolun bozulmasına ve ulaşımın aksatmasına neden olmaktaydı. Araç geçişlerinde büyük sıkıntı yaşaması nedeniyle, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, kış aylarında olunmasına rağmen, yağışsız havayı ve hava sıcaklığının asfalt üretime imkan verecek düzeyde olmasını fırsat bilerek, yolun asfaltlanması talimatını verdi. 

ÇALIŞMALAR HIZLA TAMAMLANDI

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İSU şantiyesi önündeki ve Örcün Yolu Caddesi üzerindeki bozuk yolu onarmak için  asfalt yama çalışmasını gerçekleştirdiler.

Kış mevsiminde ve asfalt dönemi olmamasına rağmen, hava şartlarının müsait olması ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt üretmesi sayesinde hızla tamamlanan çalışmalar sonunda, önemli ulaşım güzergahındaki yol onarıldı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.