Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve beraberinde ki misafirleri kısa süre önce hizmete açılan Antik Köfte Tesisleri’nde ağırladı. 

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi işbirliğinde yapımı tamamlanan Dumlupınar Mahallesi Kanal Park Projesi 2’nci etap yürüyüş yolu içerisinde bulunan 317 metre kare Antik Köfte Sosyal Tesisi’nde Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman misafirlerini ağırlayarak, yeni hizmete sunulan işletmeyi gösteriyor.

KOCAMAN MİSAFİR ETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İl Başkan Yardımcısı Muharrem Top, Kocaeli Büyükşehir Koordinatörü Nihat Abiş ile il ve ilçe yöneticilerini Kartepe Belediyesi bünyesinde faaliyete geçirilen Antik Köfte Sosyal Tesisinde misafir etti.

ÖZEL MİMARİ YAPI

Kartepe Belediyesi’nin muhteşem gerdanlığı olan Kanal Park Projesi içerisinde ki kafe sekizgen şeklindeki mimarisi ile farklılık yaratırken, bölgeye de canlılık ve hareketlilik getirecek. Tesis çevresinde düzenleme çalışmaları tamamlanırken, çocuklar içinde açık ve kapalı oyun alanları yapıldı.

390 METRE KAREDE HİZMET

Kanal Park Projesi’nde Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından projelendiren Antik Köfte Sosyal Tesisi’ne her noktadan ulaşım sağlanıyor. Çelik konstrüksiyondan yapılan kafenin kapalı alanı 317 metre kare, yaz aylarında kafenin dışına da masaların kurulması ile toplam 390 metre kare alanda hizmet verilecek.

KARTEPE’YE ÇOK YAKIŞTI

Kartepe Antik Köfte Sosyal Tesisleri hakkında değerlendirmede bulunan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepe Belediyesi Antik Köfte Sosyal Tesisinde çalışmalarımız tamamlandı. Çok kısa bir süre içerisinde tamamlayarak kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Özellikle çocuklu ailelerimizin gönül rahatlığı ile tesisimizden yararlanabilmeleri için oldukça geniş bir alanımız da çocuklarımız için oyun alanı olarak ayırdık. Antik Köfte Kafe Restoran Kartepemize çok yakıştı” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.