Paylaş

Güney: AK Partinin Temelinde İstişare Kültürü Vardır

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney ve ilçe yöneticileri Yenişehir Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Başkan Güney ve ekibi bölge sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney Teşkilat Başkanlığı programları kapsamında Mahalle Teşkilatları ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor, Güney bu ziyaretler kapsamında geçtiğimiz gün Yenişehir Mahallesinde teşkilat mensupları ve bölge halkıyla buluştu. Programa Başkan Güney’in yanı sıra Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, İlçe Yöneticileri katıldı. Mahalle teşkilatının yoğun katılımı ile gerçekleşen program oldukça coşkulu geçti.

‘AK PARTİNİN TEMELİNDE İSTİŞARE KÜLTÜRÜ VARDIR’

Konuşmasında mahalle teşkilatlarının önemine dikkat çekenİlçe Başkanı Av. Ali Güney “Mahallelerimiz bizim bu davanın yükünü en fazla çeken, teşkilatımızın omurgası konumunda olan en mühim teşkilatlarımızdır. Güçlü Mahalle,  güçlü İlçeyi, güçlü İlçeler, güçlü İlleri ve güçlü İller de güçlü AK Parti’yi meydana getirir. Bizi bu güne kadar ayakta tutan istişare kurumundan asla vazgeçmeyecek, her işimizi istişare ile yapmaya devam edecek ve böylelikle işlerimizin bereketlenmesini sağlayacağız. Mahalle teşkilatlarımız bu istişare kültürünün vazgeçilmez parçalarındandır, bu akşam burada konu ayırt etmeksizin sizlerle istişare etmeye, öneri ve taleplerinizi almaya geldik, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

‘SAHADA OLAN BİR İLÇEYLE ÇALIŞMAKTAN MUTLUYUZ’

Programda konuşan Yenişehir Mahalle Başkanı İbrahim Ökdem “Mahalle teşkilatı olarak elimizden geldiğince çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamaya çalışıyor, mahallemizin sorunlarının çözülmesi adına köprü vazifesi olmaya gayret ediyoruz. Böylesine sahada olan ve Mahalle Teşkilatlarına önem veren bir İlçe Teşkilatı ile çalışmaktan da mutlu ve gururluyuz” diye konuştu.

MECLİS ÜYELERİ DE HAZIR BULUNDU

Toplantıda İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri Fatih Özcan ve Aykut Çağlayan da hazır bulundular. Meclis Üyeleri Belediye çalışmalarının sıkı takipçisi olduklarını, İzmit’in bu süreçte minimum kayıp yaşaması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederken, Mahallede yaşanacak her türlü sorun ve istekleri için telefonlarının her daim açık olduklarını belirti.

‘BU HAREKET MİLLETİN DUALARINI ALMIŞ BİR HAREKETTİR’

Teşkilat mensuplarına ve mahalle teşkilatlarına gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Teşkilat Başkanı Murat Ergelen “AK Parti hareketinin Milletin dualarını almış, Ümmetin umudu olan bir harekettir” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.