Paylaş

Çevreye ve geri dönüşüme büyük önem veren Körfez Belediyesi, ‘geri dönüşüm konteynırlarını’ ilçeye kazandırmaya devam ediyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Koruma Ekipleri tarafından özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı ana cadde ve yaşam alanlarına ‘geri dönüşüm konteynırları’ konuluyor. Pet şişe, ambalaj atıkları, tekstil atıkları, cam şişe vb. atıkların atıldığı ve deforme olan konteynırlar yenileriyle değiştiriliyor.

GELECEK NESİLLERE AKTARMAK GÖREVİMİZ

Daha yaşanılabilir bir Körfez için, atıkların geri dönüşüme kazandırılmasını her platformda vurgulayan Belediye yetkilileri “Körfez, içerisinde sahilleri barındıran, geniş yeşil alanları, parkları ve temiz havası ile Marmara’nın incisi konumunda olan bir Kenttir. Bu kentin güzelliklerini tahrip etmeden gelecek nesillere aktarmak bizim de öncelikli görevimizdir. Vatandaşlarımızdan, gençlerimizden ricamız, çöpleri yere değil, geri dönüşüm kutularına atmaları. Bu kente sahip çıkmak hepimizin görevi” ifadelerine yer verdiler.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.