Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 2019 – 2020 eğitim – öğretim döneminin ilk döneminin sona ermesiyle ilgili mesaj yayınladı.

Sevgili öğrenciler, öğretmenler ve veliler; Büyük bir heyecan ve umutla başladığınız 2019-2020 eğitim-öğretim döneminin birinci yarıyılını bitirmiş bulunmaktayız. Yarıyıl tatilini çok iyi değerlendirmeli, çocuklarımızla diyaloglarımızı arttırmalıyız. Unutmamalıyız ki karneler tek başına başarı ölçüsü değildir.

Yarıyıl tatili hem dinlenme, eğlenme zamanı olmak ile birlikte hem de derslerimizdeki eksikliklerimizi tamamlamak için iyi de bir fırsattır. Bu eğitim dönemini iyi değerlendirdiğinizden ve ikinci dönemde başarınızı arttıracağınızdan eminim. Birinci yarıyılın sona ermesi nedeniyle emeklerinden dolayı öğretmen ve velilerimize de teşekkür ederim.

Kartepe Belediyesi olarak geleceğimiz olan çocuklarımızın daha sağlıklı ve donanımlı yetişmeleri için Bilgievlerimizde eğitimlerimiz devam etmektedir. Eğlenerek verilen eğitimlerle, çocuklarımız keyifli bir yarıyıl tatili geçirmektedirler. Yarı yıl tatilinde çocuklarımızın gönüllerince eğlenmelerini, Kartepemizin keyfini çıkarmalarını istiyorum.  

İkinci yarıyılda başarılarınızı güçlendireceğinize olan inancımla; tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı, huzur içinde geçirecekleri bir tatil diliyorum”

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.