Paylaş

Başkan Büyükakın, “Yarıyıl tatilinizi iyi değerlendirin’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, okulların yarıyıl tatili dolayısıyla yayınladığı mesajında “2019-2020 eğitim-öğretim yılının bir dönemini bitirdik. Yarıyıl tatilini çok iyi değerlendirmeli, çocuklarımızla diyaloglarımızı arttırmalıyız. Karneler tek başına başarı ölçüsü değildir” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 2019-2020 eğitim öğretim döneminin ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Büyükakın, mesajında şunları söyledi; “Gerek çocuklarımız, gerek öğretmenlerimiz, gerekse velilerimiz yarı dönem süresince çok çalıştılar, yoruldular. Büyük bir özveriyle yetiştirilen öğrencilerimizi geleceğimizin teminatı olarak görüyor, yarınlarımızı emanet edeceğimiz nesillerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için çalışıyoruz. Evlatlarımızın derslerinde başarılı bir öğrenci olabilmeleri kadar iyi insan olabilmeleri, evrensel değerlere açık, millî ve manevi değerleri benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini de son derece önemsiyoruz.

Çocuklarımıza karşı anlayışlı ve sabırlı olursak tümünü topluma kazandırabiliriz. Çünkü sabırlı olmak bütün kilitli kapıları açar. Bu konuda velilerimize ve öğretmenlerimize çok iş düşüyor. Bu iki haftalık arayı hem öğrencilerimiz, hem velilerimiz hem de öğretmenlerimizin çok iyi değerlendireceği kanaatindeyim. Bu zamanı bol bol kitap okuyarak geçirin. Tabi ki eğlenin, dinlenin ama her gün yarım saat de olsa kitap okuyun. Bahtınız, yolunuz açık olsun. Hepinizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.”

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.