Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi iş birliğinde Kartepe Maşukiye Sisli Vadi’de bu haftasonu  ilki gerçekleşen kar festivali KARFEST2020, eğlenceli aktiviteleri ve unutulmaz anlarıyla sona erdi. Kartepe Kış Festivali-KARFEST2020, bu yıl ilk kez kapılarını kar ve eğlence tutkunlarına açtı ve beklentilerin çok üzerinde bir katılım ve memnuniyetle sona erdi.

KARFEST2020 ‘nin ardından kısa bir değerlendirmede bulunan, Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa KOCAMAN;

FESTİVAL ALANIMIZ ON BİNLERCE MUTLU İNSANLA DOLDU

 “Öyle güzel geri dönüşler, teşekkürler ve halkımızın teveccühünü aldık ki, Allah’a şükürler olsun alnımızın akıyla, herkesin memnun kaldığı, mutlu ayrıldığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle ortaklaşa düzenlediğimiz KARFEST2020’yi geride bıraktık diyebilirim.  Festival alanımız 7’den 77’ye on binlerce mutlu, gülen yüzlerle doldu taştı. Hatta engelli kardeşlerimiz de grup grup gelerek gönüllerince eğlenme imkanı buldular.

FESTİVAL GİBİ FESTİVAL EĞLENCE GİBİ EĞLENCE OLDU

Kartepemizin, kentimizin hatta bölgemizin özlemini çektiği bir Kış Festivali olan KARFEST2020’nin en önemli mimarı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN ve değerli ekibine sonsuz teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Bunun dışında da tabiki destekleriyle yanımızda olan, bu ortak başarının sahiplerinden olan Kartepe Kaymakamlığımıza,  Kartepe Turizm Dernek Başkanlarımız ve üyelerine, Kartepeli turizm işletmecilerimize, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve Jandarma Komutanlığımıza, İl Sağlık Müdürlüğümüze, Kartepe Orman Bölge Şefliğimize, programımıza renk ve neşe katan yerel ve ulusal sanatçılarımıza, yaşanan tüm güzellikleri zor şartlarda bile kamuoyu ile en güzel ve hızlı şekilde buluşturan değerli basın emekçisi kardeşlerime, yazıları ile onure eden, destekleyen köşe yazarlarımıza ve başta Kartepeli hemşehrilerim olmak üzere, çevre il ve ilçelerden akın akın gelerek festivalimize renk katan çok kıymetli halkımıza şükranlarımı sunarım.

KARFEST2020’nin TADI DAMAKLARDA KALDI

Bu bizim için başlangıçtır. 10 bin misafir hedefiyle yola çıkıp, yaklaşık 40 bin misafirimizle KARFEST2020’yi tamamladık. Arzumuz gelecek yıllarda, çok daha

geniş kitlelere, daha dolu ve zengin bir içerikle, günlerce sürecek bir festivale ev sahipliği yapmak. Kartepe Bir Başka Güzel demiştik, bunu yaşatmak ve daha fazla hissettirmek için, bununla birlikte de  kış turizminin merkezi Kartepe söylemini, 4 mevsim turizmin merkezi Kartepe olarak değiştirmek için  her alanda tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz.

Gördük ki, KARFEST2020 tadı damaklarda bırakan bir organizasyon oldu.

Tekraren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, tüm destekçilerimize, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan kıymetli halkımıza  sonsuz teşekkür ve saygılarımla,

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.