Paylaş

Körfez Belediyesi, kent genelinde başladığı çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kenti estetik ve modern bir görünüme kavuştururken, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise daha temiz bir Körfez için çalışıyor.

AĞAÇLARA KIŞ BAKIM

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ağaç budama mevsimi olması sebebiyle oluşturduğu ekip ile ağaçları korumak ve Körfez’in doğal estetiğini yaşatmak için budama çalışmalarına devam ediyor. Kentin ana caddeleri başta olmak üzere tüm cadde, sokak, refüj ve parklarda kısacası belediyenin sorumluluğunda olan tüm alanlarda budama faaliyetlerine titizlikle devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, işlerini bu doğrultuda yürütüyor. Yapılan çalışmalar sonucunda Körfez’e görsel bir form ve güzellik kazandırılırken, ağaçların ve bitkilerin ömrü uzatılıp sağlıklı olması sağlanıyor.

TEMİZ KÖRFEZ, TEMİZ GELECEK

Körfez’de dört koldan çalışmalar devam ederken, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise her hafta farklı bir mahallede temizlik seferberliğini sürdürüyor. Temiz Körfez, temiz gelecek için çalışan ekipler, haftalık uygulama dışında günlük ve rutin çalışmalarına da devam ediyor. Cadde ve sokaklar temizlenirken, bölgedeki boş arazilerdeki atıklar da ekipler tarafından toplanarak daha güzel bir görünüme kavuşturuluyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.