Paylaş

İzmit Belediyespor Karate Takımı, Sakarya’da yapılan Şehit Gaffar Okan Karate Ligi’nde başarılı sonuçlar alıp İzmit’e 12 madalya ile döndü.

İzmit Belediyespor Karate Takımı kentimizi hem yerel hem de ulusal anlamda başarılı bir şekilde temsil etmeye devam ediyor. Sakarya’da yapılan Şehit Gaffar Okkan Karate Ligi’ne katılan İzmit Belediyespor Karate Takımı aldığı başarılı sonuçlarla 12 madalya birden kazandı.

GURUR KAYNAĞI OLDULAR

2020 yılına iyi bir başlangıç yapan İzmitli karatecilerden İpek Serhatlı ve Beytullah Çelik birinci olurken, Muhammet Eryiğit, Batuhan Efe Beyazıt, Zeynep Ünal, Samet Ergün ve Arda Baler ikinci oldu. Efe Yaman Doğmuş, Süleyman Rüzgar Gün, İpek Alayoğlu, Ayfer Zerra Kavak ve Abdullah Hamza Çamlı üçüncülük derecesine sahip olup kürsüye çıkmayı başardı. 15 ilden 57 kulübün yer aldığı ve 1150 sporcunun katıldığı turnuvada İzmit Belediyespor adına katılan 20 sporcudan 12’sinin dereceye girmesi İzmit adına gurur kaynağı oldu.

BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

Turnuvanın ardından konuşan ve 2020 yılının kendileri adına başarılı  bir yol olacağına inandıklarını ifade eden antrenör Timur Doğan, “Bize güvenerek her türlü desteği sağlayan İzmit Belediye Başkanımız Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e kulüp başkanımız Yusuf Erenkaya’ya ve spor müdürümüz Mithat Ağa’ya teşekkür ediyoruz. Bu desteğin karşlığını vermek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.