Paylaş

İzmit Ömerağa Mahallesi Hafız Şerif Sokak ile İstiklal Caddesi’nin kesiştiği köşede yer alan Kızılay İş Merkezinin yıkım çalışmaları vatandaşların güvenliğini sağlamak hafta sonları gece saatlerinde gerçekleştirilecek.

İzmit Belediyesinden yapılan açıklama göre;

İzmit Ömerağa Mahallesi Hafız Şerif Sokak ile İstiklal Caddesi’nin kesiştiği köşede, 297. Ada 1 Parselde yer alan 815 metrekare alana sahip Kızılay İş Merkezi’nin bina yıkım çalışmaları 23 Ocak 2020 itibariyle başlamıştı.

Özellikle bölgenin yoğun olduğu günler olan Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla yıkım işlemleri gündüz yapılmayacak olup gece saatleri olan 21:00-07:00 arasında gerçekleşecektir.

Ayrıca Hafız Şerif Sokağın yürüyüş yoluna bakan kısmı tamamen ve İstiklal Caddesi’nin yıkım olan kısmı büyük ölçüde yıkım işlemleri tamamlanana kadar vatandaşların mal ve can güvenliğini sağlamak adına hem araç hem de yaya trafiğine kapalı tutulacaktır.

Yıkım ile ilgili yıkım müteahhit ve şantiye şefinin sorumluluğunda olmakta olup, çalışmalar müddetince denetim ve kontroller kendi sorumluluk alanlarına göre İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ve İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılacaktır.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.