Paylaş

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i, Değirmendere Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine atanan Doç.Dr.Mine Can, makamında ziyaret etti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Sezer; “Değirmendere Yalı Evlerinde bulunan Seramik Evi’nde yer alan değerli eserlerin internette oluşturulacak “Sanal Müze” ile tüm dünyaya ulaştırma hedefimiz hakkında görüştük” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i, Değirmendere Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine atanan Doç.Dr.Mine Can, makamında ziyaret etti.

SEZER: “KENTİMİZİN TANITIMINA KATKI SUNACAK”

Başkan Sezer ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Kocaeli Üniversitesi ve Gölcük Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz, birçok sosyal ve kültürel etkinliğe imza attığımız Vizyon 2023 Projesi, Uluslararası Seramik Sempozyumu ve Değirmendere Yalı Evlerinde bulunan Seramik Evi’nde yer alan değerli eserlerin internette oluşturulacak “Sanal Müze” ile tüm dünyaya ulaştırma hedefimiz hakkında görüştük. Bu önemli projeyi kısa süre içinde hayata geçirmeye karar verdik. Kentimizin sanatsal olarak tanıtımda büyük katkı sunacak daha pek çok projeye birlikte imza atacağımıza inandığım Sayın Can’a nazik ziyareti için teşekkür eder, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. Can’da Başkan Sezer’e yakın ilgisi ve desteği için teşekkür edip, üniversite-belediye işbirliğiyle Gölcük’ü sanatsal yönden tanıtıcı önemli çalışmalara birlikte imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.