Paylaş

Karamürsel AK Parti tabanının ilçe başkanlığına aday olması konusunda yoğun baskı yaptığı İsa Akgün’ün adaylığını açıklaması bekleniyor

YAKLAŞAN kongre öncesinde Karamürsel’de mevcut ilçe başkanının değişmesine kesin gözle bakılıyor. Son dönemde artan istifalarla birlikte teşkilat içinde değişim beklentisi yüksek sesle dile getirilmeye başlandı. Bazı mahalle temsilcilerinin görevden alınmasıyla birlikte huzursuzluğun oldukça arttığı Karamürsel AK Parti’de İsa Akgün ismi öne çıkmaya başladı.

İSA AKGÜN’E YOĞUN BASKI

Milli Selamet Partisi’nden günümüze kadar aktif siyasetin içinde olan ve 2 dönem Karamürsel AK Parti ilçe yönetiminde görev alan İsa Akgün’ün siyasi birikimi ve tecrübesiyle teşkilatta toparlayıcı rol üstlenebileceği dile getirilmekte. Siyasetin dışında sendikal faaliyetlerden Karamürselspor yöneticiliğine kadar oldukça geniş bir çevrede ve birçok sivil toplum kuruluşunda aktif olarak görev yapmış olan İsa Akgün Karamürsel’de oldukça tanınan bir isim olarak öne çıkıyor. Karamürsel AK parti tabanının İlçe Başkanlığına aday olması konusunda yoğun baskı yaptığı İsa Akgün’ün adaylığını açıklaması bekleniyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.