Paylaş

Körfez Belediyesi, Körfez Ticaret Odası, Türk Kızılay Körfez Şubesi ve Körfez Kent Konseyi iş birliği ile depremzedelere yardım için düzenlenen kampanyada toplanan malzemeler tır ile gönderildi

Körfez’den Elazığ ve Malatya’ya yardım tırı

Körfez Belediyesi, Körfez Ticaret Odası, Türk Kızılay Körfez Şubesi ve Körfez Kent Konseyi öncülüğünde Elazığ ve Malatya’da depremden etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası başlatılmıştı. Körfez genelinde vatandaşlar, kampanyaya duyarsız kalmayarak, ev ve iş yerlerinden getirdikleri kışlık giysi, battaniye, ısıtıcı, gıda ve temizlik malzemelerini Körfez Belediyesi’ne ve Türk Kızılay Körfez Şubesi’ne teslim etti.

BAŞKANLAR YOLCU ETTİ

Toplanan yardımlar dün gece saatlerinde tıra yüklendi ve sabah deprem bölgesine intikal etti. Tırı yolcu edenler arasında; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Türk Kızılay Körfez Şube Başkanı İsmail Hakkı Akın ve Kent Konseyi Başkanı Nazi Akın da yer aldı.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Başkan Şener Söğüt, “Körfez halkı gerçekten çok büyük bir hassasiyet ve duyarlılık gösterdi. Kısa süre içerisinde topladığımız yardımları depremzedelere ulaştırmak adına tıra yükledik. İnşallah bir daha böyle bir deprem yaşamayız. Ama bu da hayatın bir gerçeği ve biz de belediyeler olarak gereken tedbirleri almak zorundayız. Biz de Körfez’de üstümüze düşeni fazlasıyla yapacağız” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.