Paylaş

Körfez’de okullar arası bireysel satranç turnuvası düzenlenecek. 7-8 Mart tarihlerinde yapılacak olan turnuva öncesinde Anadolu İlkokulu’nun minik öğrencileri de Başkan Söğüt’ü ziyaret etti, birlikte satranç oynadı

Körfez bir hamle önde

Körfez Belediyesi, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocaeli Satranç İl Temsilciliği ile birlikte düzenlenecek Körfez Okullararası Bireysel Satranç Turnuvası, 7-8 Mart tarihlerinde Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Turnuva; ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri olmak üzere 3 ayrı kategoride yapılacak. Dereceye giren öğrencilere de çeşitli hediyeler takdim edilecek.

MİNİKLERİ AĞIRLADI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de mart ayında düzenlenecek turnuva öncesinde Anadolu İlkokulunun minik öğrencileri ve Türkiye Satranç Federasyonu Körfez İlçe Temsilcisi Timur Yıldız’ı ağırladı. Minik satranç ustaları ile tek tek sohbet eden Başkan Şener Söğüt, onlarla birlikte satranç oynamayı da ihmal etmedi. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette, Başkan Söğüt, doğru hamleye çocuklarla birlikte karar verdi.

HERKESE SEVDİRMELİYİZ

“Satrancı herkese sevdirmeliyiz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Satranç sporunu her çocuğumuz öğrensin ve sevsin istiyoruz. Spor Akademileri kapsamında da Körfezli çocuklarımıza gerekli eğitimi veriyoruz. Satranç zeka ve strateji oyunudur. Çocuklarımızın bu alana yönlenmesi ve yönlendirilmesini çok önemsiyorum” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.