Paylaş


Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, deprem bölgesi Elazığ’a gitti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile bölgede incelemelerde bulundu, vatandaşların acısını paylaştı

Başkan Söğüt Elazığ’da Bakanlarla birlikte inceleme yaptı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, depremzedelere destek vermek için Elazığ’a gitti. Başkan Şener Söğüt’e; Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin ve Türk Kızılay Körfez Şube Başkanı İsmail Hakkı Akın da eşlik etti. Başkan Söğüt ve beraberindeki heyet ilk olarak Körfez’de toplanan ve önceki gün yola çıkan yardım malzemelerinin yer aldığı tırı karşıladı ve yetkililerle birlikte teslimine katıldı.

VATANDAŞLARIN ACISINI PAYLAŞTI

Başkan Şener Söğüt daha sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile birlikte bölgede incelemelerde bulundu. Bakan Soylu ile kısa bir görüşme yapan Başkan Şener Söğüt daha sonra birlikte Çadır Kent’te incelemelerde bulundu, vatandaşlarla sohbet eti.

EN İYİ BİLENLERDENİZ

Başkan Şener Söğüt, “Elazığ Sivrice merkezli deprem münasebetiyle bu bölgede vatandaşlarımızın acısını paylaşmak, sıkıntılarını bizzat yerinde görmek ve Körfezli hemşehrilerimizin yardımlarını teslim etmek için geldik. Biz bu deprem acısını 17 Ağustos 1999’da Kocaeli’de yaşadık. Bu acıyı bu deprem sıkıntısını en iyi bilen insanlardanız.

RABBİM BİR DAHA YAŞATMASIN

Özellikle Körfez ilçemizde de büyük kayıplarımız oldu, acılar yaşadık. Rabbim bir daha o günleri yaşatmasın. Aynı acıyı bugün Elazığ ve Malatyalılar yaşıyor. Körfez bölgemizde vatandaşlarımız düzenlediğimiz kampanyaya büyük destek verdi ve bugün de o yardımları teslim ettik” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.