Paylaş

UlaşımPark, Akçaray’ın pik saatlerde 5 dakikada bir olan seferlerini 4 dakikada bir gerçekleştireceğini duyurdu.    

Akçaray seferleri 4 dakikaya iniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, Akçaray’ın pik saatlerde 4 dakikada bir geçeceğini duyurdu. 3 Şubat Pazartesi itibarıyla başlayacak seferler vatandaşların istasyonda daha az beklemesini sağlayacak. Yoğun saatlerde geçecek olan tramvaylar, vatandaşlara daha fazla hizmet sağlayacak.

SEFER SAYISI 304’E ÇIKIYOR

Akçaray, 1 Ağustos 2017 tarihinden itibaren her gün daha fazla yol almayı başardı. Otogar – Plajyolu istasyonları arasında 20 kilometrelik mesafede her gün 290 sefer yapan Akçaray, yeni yapılan düzenleme ile birlikte 3 Şubat Pazartesi itibarıyla toplamda 304 sefer yapacak. Bu seferler sayesinde vatandaşlara verilen hizmet kalitesi en üst noktaya taşınmış olacak. 4 dakikada bir geçecek tramvaylar, vatandaşları gitmek istedikleri yere hızlı, güvenli ve konforlu ulaştıracak.

1 AYDA 1 MİLYON YOLCU TAŞIYOR

Akçaray, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulduğu günden itibaren sürekli yolcu taşıma rakamlarını artırıyor. Günde ortalama 40 bin yolcu taşıyan tramvaylar, haftada 300 bin 1 ayda ise ortalama 1 milyon 150 bin vatandaşa ulaşım hizmeti sağlıyor. Vatandaşların memnuniyetinin ön plana çıktığı tramvaylarda, artan sefer sayıları ile birlikte daha fazla tramvayla daha az bekleme süreleri elde edilerek yolcuların memnuniyeti en üst seviyeye çıkarılacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.