Paylaş

Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, Gölcük’te D-130 yoluna alternatif olarak kullanılacak olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. 

Gündoğdu, Gölcük’teki alternatif yolu inceledi

Kocaeli’de birçok önemli ulaşım projesini hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların şehir merkezlerinde daha rahat seyahat edebilmesi için alternatif güzergahlar oluşturmaya devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Balamir Gündoğdu, Gölcük ilçesi Merkez Mahallesinde bulunan ve D-130 Karayoluna alternatif, genişletilerek yenileneme çalışmaları devam eden Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Mevcut durumda tek gidiş, tek geliş olan cadde, çalışmalar tamamlandığında çift gidiş gelişli ve kaldırımlar ile beraber 22 metre genişliğe sahip olacak.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu Gölcük Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Gündoğdu, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gündoğdu’ya Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay da eşlik etti.

DUBLE YOL OLARAK İNŞA EDİLİYOR

Yol yenileme çalışmaları kapsamında kazı ve dolgu çalışmaları tamamlandı. Yolun alt temel ve temel serimleri gerçekleştirildi. İSU, İZGAZ ve SEDAŞ tarafından alt yapı hat çalışmaları tamamlanırken Türk Telekom’un ise alt yapı çalışmaları devam ediyor. 2 çarpı 2 duble yol olarak genişletilerek inşa edilen cadde, kaldırımları ile birlikte toplamda 22 metre genişliğe sahip olacak. Çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, önümüzdeki hafta içerisinde yolda asfalt serimi yapmayı planlıyor.

D-130’A ALTERNATİF OLACAK

Duble yol olarak genişletilerek vatandaşların hizmetine sunulacak olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, vatandaşların Gölcük ilçe merkezi içerisindeki alternatif güzergahı olacak. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Donanma ve Adnan Menderes Caddeleri ile birleşerek, vatandaşlar tarafından şehir merkezindeki ışıklara girmeden kullanabilecek. Bu üç cadde vatandaşlara kesintisiz ulaşım sağlarken D-130 yoluna da alternatif olarak kullanılabilecek. 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.