Paylaş

Mikail Kalyoncu ve Yönetimi,Kocaeli’de faaliyet gösteren Vanlılar Dayanışma ve Yardımlaşma derneği Başkan ve yönetimine baş sağlığı ve taziyede bulundular.

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetimi, Van Bahçesaray yolunda önceki gün bir minibüsün üstüne çığ düşmüş ve 5 kişi hayatını kaybetmişti.

 Kurtarma ekiplerinin Kalyoncu ve Yönetimi Vanlıların olay yerine gittiğinde tekrar çığ düşerek,Toplamda 38 kişinin hayatını kaybettiği ve 75 kişinin yaralandığı bu felaket bölgesinde.

Kocaeli’de faaliyet gösteren Vanlılar Dayanışma ve Yardımlaşma derneği Başkan ve yönetimine baş sağlığı ve taziyede bulundular.

Kocaeli  İli Vanlılar Derneği yönetim içersinde bulunan üyelerininde vefat edenler içersinde akrabalarının bulunduğu,bu ziyaret karşısında oldukça duygulu anlar yaşandı.

Başkan Fırat Güler “Sayın başkan Mikail Kalyoncu ve  yönetiminin bu duygusal bağlamda ziyaretleri bizleri son derece duygulandırdı.

Acılar paylaşıldığında azalıyor,acımızın paylaşan değerli Federasyon başkan ve yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum”diyerek sözlerini sonlandırdı.

Başkan Mikail Kalyoncu “Ülkemizi yasa boğan bu çığ feleketinde hayatını kaybedenlere ALLAH’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Ayrıca da Vanlılar Derneği olarak sizlerin bu konu ile alakalı yanınızda olduğumu belirtiyorum”dedi.

Vanlılar Derneği Başkan Fırat Güler beraberinde eski başkan Adil Yavuzdoğan,Ümit Yıldız,Enis Temel,Hüseyin Öztekin,Timur Güğercin,Memduh Acar,Hüseyin Özden,Orhan Çelikhası.

Federasyon Başkanı Mikail Kalyoncu ve beraberinde Alper Yazıcı,Selçuk Çelebi,Fatih Yıldırım,Toplantıya katılım gösterdiler.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.