Paylaş

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, düzenlenen seminerde “Yanlış beslenme ve kanser riski” semineri verdi.

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün belediye personeli için düzenlediği seminerde “Yanlış beslenme ve kanser riski” anlatıldı. Meclis salonunda düzenlenen seminerde Özel İzmit GETAT Kliniği Göğüs Cerrahi ve Fitoterapi Uzmanı Opr. Dr. Cemalettin Cihangir beslenme ve kanser riski hakkında bilgi verdi.

HAZIR TÜKETİMLERE DİKKAT  

Hazır ürünlerin tüketilmesine dikkat edilmesi gerektiğini belirten Cihangir “Özellikle büyük alış-veriş mağazalarında satılan hazır yiyeceklerin nasıl üretildiğini bilerek tüketmeliyiz. Evinizde yaptığınız yemek en değerli yemektir. Para kazanmak için satılan yiyecekler ne kadar ucuza yapılırsa o kadar karlıdır. Kendi ellerimizle geleceğimiz olan çocuklarımızı kötü besliyoruz” dedi.

DOĞRU BESLENMEK ÖNEMLİDİR

Cihangir “Hastalıkların nedeni çoğunlukla yanlış beslenmeden kaynaklanmaktadır. Yediğimiz, içtiğimiz gıda ürünlerinin hijyenikliği, içerdiği yağ oranı ve tabi ki doğallığı birebir sağlığımızı etkilemektedir. Beslenmede önemli olan sağlıklı yiyeceklerin dengeli tüketilmesidir” açıklamasında bulundu.

SÖZLEŞME İMZALANDI

Tıp ilerlese de günümüzde hastalıkların ve ilaç kullanımının giderek arttığını belirten Cihangir hastalanmadan önce vücut direncini arttırmanın öneminden bahsederek sağlıklı yaşam önerilerinde bulundu. Seminer sonunda Kartepe Belediyesi ile Özel İzmit GETAT Kliniği arasında indirim ve hizmet protokolü imzalandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.