Paylaş

CHP İl Başkan Adayı Harun Yıldızlı batı yakasında başladığı ziyaret dizisinde adeta rüzgâr gibi esti.

TÜM PARTİLİLERİ DAVET ETTİ

1 Mart’ta gerçekleştirilecek olan CHP İl Kongresi öncesi seçimin favori adaylarından Harun Yıldızlı; Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçelerini ziyaret ederek hem yeni seçilen başkanlara hayırlı olsun temennisinde bulundu hem de cumartesi günü gerçekleştireceği il başkanı adaylık toplantısına tüm partilileri davet etti. Ziyaretlerde Yıldızlı’ya eşi Betül Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök eşlik etti.

KOCAELİ’NİN TÜM MAHALLELERİNİ ANALİZ ETTİK

Ziyaret dizisine CHP Gebze İlçe Örgütü ile başlayan Yıldızlı geçtiğimiz hafta CHP Gebze İlçe Başkanı olarak seçilen Gökhan Orhan ve yönetimini tebrik etti. Yıldızlı yaptığı açıklamada,” En büyük amacımız Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni almak. Sosyolog ve psikologlardan oluşan seçim ekibimizle birlikte Kocaeli’nin tüm mahallelerini analiz ettik. İnanın bana doğru strateji ve hareketle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’ye kazandırılması hiç de zor değil” dedi.

GEBZE EN AZ İZMİT KADAR ÖNEMLİ

Açıklamalarına devam eden Yıldızlı,” Gebze bizim için en az İzmit kadar önemli bir yer. Eğer il başkanı olursam bir ayağım sürekli Gebze’de olacak. Burası sanayinin kalbi dolayısı ile Türkiye’nin kalbi. Halkçı politikalarımızla İstanbul, Ankara, Adana ve İzmit’te kazandığımız zaferlere Gebze’yi ve Kocaeli’yi de ekleyeceğiz. Cumartesi günü gerçekleştireceğim adaylık açıklamama siz değerli yol arkadaşlarımı davet etmekten onur duyarım. Yeni zaferlere hep birlikte, adım adım ulaşacağız” diye konuştu.

Gebze ziyareti ardından sırasıyla Darıca, Dilovası ve Çayırova örgütlerini ziyaret eden Yıldızlı yeni seçilen ilçe başkanlarını tebrik ederek cumartesi günü gerçekleştireceği basın açıklamasına davet etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.