Paylaş

İzmit’te etkili olan kar yağışı nedeniyle önlemlerini artıran İzmit Belediyesi, karla mücadele ekipleri ile ana arterler başta olmak üzere tüm mahallelerde tuzlama çalışmaları gerçekleştirdi.

İzmit’te zaman zaman etkisini arttıran kar yağışı dolayısıyla yoğun bir mesai gerçekleştiren İzmit Belediyesi ekipleri, hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü gece saatlerinde de çalışmalarını sürdürdü.

BUZLANMA TEHLİKESİNE KARŞI TUZLAMA ÇALIŞMASI

Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki personellerin görev yaptığı Karla Mücadele Ekibi, öncelikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı ana arterler olmak üzere mahallelerde, yollarda yaşanabilecek buzlanma tehlikesine karşı tuzlama çalışması yapıldı. Ekipler İzmit Belediyesinin sorumluluğunda olan üst geçitlerde vatandaşların her hangi bir olumsuzluk yaşamaması için de önlem alarak temizleme ve tuzlama çalışması yaptı.

EKİPLER HAZIR BEKLİYOR

Öte yandan İzmit’in yüksek mahallelerinde de gece yaşanabilecek aşırı kar yağışı için de önlemler alınmış durumda. Tüysüzler, Fatih, Orhan, Topçular, Turgut, Gültepe, Zabıtan, Yenidoğan, Serdar, Yenimahalle, Kuruçeşme Hatipköy, Şirintepe, Yuvam Akarca, Tepeköy, Gölkent Evleri ve çevresi ile yüksek kotlardaki bazı köyler Çubuklu Osmaniye, Arpalık İhsaniye, Mecidiye, Gülbahçe Kadriye ve Akmeşe Mahallelerinde yaşanabilecek yoğun kar yağışı için grayderler acil durumlar için hazır olarak bekletiliyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.