Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, acı haber düştüğü andan itibaren Kartepeli Jandarma Astsubay Fatih Karagöz’ün ailesini yalnız bırakmadı.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Van Bahçesaray’da meydana gelen çığ faciasında şehit olan Kartepeli Jandarma Astsubay Fatih Karagöz’ün ailesinin maddi ve manevi olarak gece-gündüz yanında. Karagöz’ün şehit düştüğü haberinin Kartepe’ye gelmesi sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, Selahattin-Havva Karagöz çiftini yalnız bırakmadı.

YÜREKLER DAĞLANDI

Kartepe İbrikdere Mahallesi’nde oturan emekli sigortacı Selahattin-Havva Karagöz’ün 3 çocuğundan biri olan Jandarma Astsubay Fatih Karagöz’ün şehit haberinin gelmesi sonrasında Başkan Kocaman’ın talimatı ile Kartepe Belediyesi’nin bütün imkanları seferber edildi. Haberin ilk dakikalarından itibaren Kartepe Belediyesi’ne ait VİP misafir aracı şahit ailesine tahsis edilirken, şehidin yakınları içinde başka bir şoförlü araç tahsis edildi. Bunların dışında da Başkan Kocaman, planlı veya plansız ihtiyaçların karşılanması için şehit evinde nöbet tutacak bir ekip görevlendirdi. 2017’den bu yana Astsubay olarak görev yapan Karagöz’ün acı haberi Kartepe’de yürekleri dağladı.

ŞEHİDİMİZİN AİLESİ BUNDAN BÖYLE BİZİM DE AİLEMİZDİR

Anne ve babaya manevi destek olarak acısını paylaşmaya, teselli etmeye çalışan Başkan Kocaman “Maalesef Kartepemize de ateş düştü. Yüreğimiz yandı, acımız çok büyük sözlerin anlatmaya yetmediği durumlardan birini yaşıyoruz. Elimizden ne gelirse sonuna kadar ailemizin yanında olacağız. Rabbim cenneti ile muamele etsin inşallah. Bahçesaray’da yaşanan çığ felaketinde yaşamını yitiren tüm yurttaşlarımıza, Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim tekrarlarından korusun inşallah. Şehidimizin ailesi bundan böyle bizim de ailemizdir” dedi.    

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.