Paylaş

Gölcük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen “Gölcük’te Öğrenciysen” projesi kapsamında; ilçede bulunan 17 ortaokul, 62 öğrencinin yer aldığı, “Gelecekten Beklentileriniz Nedir?” konulu “Canlı Resim Performans” etkinliği, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in katılımıyla gerçekleşti. 

BAŞKAN SEZER ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Öğrencilerin gelecekten beklentilerini tuvallere aktaracağı canlı resim performans etkinliğinde konuşma yapan Başkan Sezer, “Gelecekten beklentilerinizi burada resmedeceksiniz. Bu etkinliğin özelliği canlı olarak performans gerçekleştirmeniz. İçinizden geldiği şekilde resimlerinizi yapmanız bizim için önemli. Evde istediğiniz gibi resim yapabilirsiniz ama burada birlikte bu etkinliği yapmamız ayrıca da oldukça anlamlı. Yapılan resimlerde daha sonra sergilenecek ve insanlar sizlerin gelecekten neler beklediğinizi görecekler. Gölcük’te Öğrenciysen Projesi kapsamında birçok etkinlik düzenliyoruz. Burada da bir tanesini gerçekleştiriyoruz. Sizlere de projemize katkı sağladığınız için teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum” dedi. 

YAPILAN RESİMLER ANIRPARK’TA VE SANAT GALERİSİNDE SERGİLENECEK

Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer sonra tek tek masaları gezerek öğrencilerin çizdiği resimleri inceleyip, başarı dilediler. Ayrıca burada yapılacak resimlerin daha sonra düzenlenecek etkinlik ile Gölcük Anıtpark ve Sanat Galerisi’nde sergileneceği belirtildi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.