Paylaş

İzmit’teki sanatsal ve kültürel faaliyetleri arttırarak halkın özlediği etkinliklere imza atan Başkan Hürriyet, 2020 yılındaki planlama için hafta sonu gece geç saatlere kadar, ekibi ile yeni projeleri masaya yatırdı.

Kültür ve sanat alanında öncülük ettiği birçok etkinlikle kenti halkın özlediği renkliliğe kavuşturan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet yeni projeleri hayata geçirmek üzere ekibi ile bir araya geldi. Geçtiğimiz Pazar günü Kültür Müdürü Dilek Alp ve birim çalışanları ile bir araya gelen Başkan Hürriyet, 2020 yılının yıllık plan toplantısını geç saatlere kadar sürdürdü. Bu yıl içerisinde özellikle halkın taleplerine göre gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklerin masaya yatırıldığı toplantı da yol haritası çizildi.

BİRLİKTE ÜRETECEĞİZ

Toplantıda konuşan Başkan Hürriyet, “Göreve gelmeden önce bu kente İzmit’in tıkanmış sanata giden damarlarını açmak için söz verdim. Bizler istiyoruz ki İzmit sanatsal faaliyetleri ile kültürel aktiviteleri ile her yerde örnek alınsın, her yerde konuşulsun. İzmit’i cazibe merkezi haline getirmek istiyorsak, vatandaşlarımızın isteklerine kulak vereceğiz. Kültürel ve sanatsal etkinliklerde halkımız deşarj olacak, birlikte üretecek birlikte eğlenecek İzmit’i gülümseteceğiz. Yine bir Pazar günü geç saatlere kadar bu planlamada ve çalışmalarda yer alan tüm personelimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.