Paylaş

İzmit Belediyesi ve Hayallere Köprü Kuruyoruz Derneği öncülüğünde okullara ulaştırılmak üzere Perilerin Fenerbahçe ile olan maçında taraftarların sahaya attığı pelüş oyuncaklar çocukların yüzünü güldürdü

İzmit Belediyesi ve Hayallere Köprü Kuruyoruz Derneği iş birliğinde okullara ulaştırılmak üzere İzmit Belediyespor – Fenerbahçe Öznur Kablo maçında taraftarların getirdiği ve karşılaşma öncesi tribünlerden ihtiyaç sahibi çocuklar için sahaya atılan pelüş oyuncaklar okullardaki çocuklara ulaştırıldı. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in çocuklara armağanımız olsun ve onların hayallerini gerçekleştirelim diyerek desteklediği kampanyada toplanan oyuncakların 28 Haziran, Akmeşe, Balören, Bayraktar, Çubuklu Osmaniye, Farabi, Fatma Seher, Hakkaniye, İzmit Özel Eğitim Uygulama Okulu, Solaklar, Şehit Ümit Balkan, Topçular ve Yenimahalle İlkokullarında bulunan öğrencilere dağıtımı sağlandı.

989 ADET PELÜŞ OYUNCAK

Toplam 989 adet pelüş oyuncağın dağıtıldığı okullarda yetkililer  “Oyuncaklar çocukların hayal gücünü ve yaratıcılığını ön plana çıkartırken gelişimlerine de katkı sağlıyor. Ne yazık ki bu imkâna ulaşamayan çocuklarımız var. Bu sebeple çocuklarımızı düşünen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e, Hayallere Köprü Kuruyoruz Dernek Başkanı Mehmet Salıcı’ya ve taraftarlara çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.