Paylaş


Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Emniyet Müdürü Tipioğlu’ndan Gündoğdu’ya ziyaret

Son gerçekleşen emniyet müdürleri atama kararnamesiyle Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Veysel Tipioğlu, iade-i ziyaretlere başladı. Müdür Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

MAKAMDA AĞIRLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nu makamında ağırladı. Ziyarette, Kocaeli genelinde yapılan çalışmalar ve devam eden projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

“BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu “Kocaeli güzel bir şehir. İnşallah Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte güzel şehrimizi korumak için çalışacağız. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’ya bizi kabul ettiklerini için teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

“EMNİYET TEŞKİLATIMIZA VEFA BORCUMUZ BÜYÜK”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ise “Toplumun huzuru ve güvenliği için canla başla çalışan ve fedakârca gayret gösteren emniyet teşkilatımıza vefa borcumuz büyüktür. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarındayız. Kocaelimizin güvenliği için birlikte çalışacağız” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.