Paylaş

İzmit Belediyesi, her yıl 14 Şubat günü kutlanan Sevgililer Günü’ne bu yıl özel bir program hazırladı

İzmit Belediyesi Sevgililer Günü’ne özel hem çiftlerin hem de bekârların keyifli bir gece geçirmesini sağlayacak bir dizi program gerçekleştirecek. Her yıl 14 Şubat günü kutlanan Sevgililer Günü’ne özel etkinliklerle İzmitliler konser, sergi, şiir dinletisi ve dans gösterisine doyacak. Ayrıca vatandaşlar Belediye Meydanında kurulan 14 Şubat Sevgi Küresinde fotoğraf çektirip, dev ekranda sevdikleriyle beraber isimlerini de görebilecekler.

BİRÇOK ETKİNLİK BİR ARADA

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel etkinlikler kapsamında Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi’nde Faruk Ertunç’un “Ömür dediğin” konulu fotoğraf sergisi İzmitlilerle buluşacak. Ayrıca program kapsamında Gülümser Ayhan Şiirleri, Mert Sela Flemenko dinletisi ve Mert Emre ile Anastasia Üstün’ün dans gösterisi gerçekleşecek.

14 ŞUBAT SEVGİ KÜRESİ BELEDİYE MEYDANINDA

İzmit Belediyesi tarafından Belediye Meydanına kurulan sevgi küresinde, 14 Şubata özel tüm vatandaşlar sevdikleriyle öz çekim yaparak sevdikleriyle beraber kendi isimlerini dev ekranda görebilecekler. Vatandaşlar sadece sevgilileri ile değil, eşleri, çocukları, arkadaşları, anne ve babaları hatta evcil hayvanları ile de fotoğraf çektirip sevginin ne kadar sınırsız olduğunu gösterebilecekler.

TÜM VATANDAŞLAR DAVETLİ

14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak İzmitlileri sevginin dili olan sanatın birçok dalı ile buluşturacak olan İzmit Belediyesinin bu anlamlı etkinliklerine, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tüm vatandaşları davet etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.