Paylaş

14 Şubat Sevgililer Günü, İzmit Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerle dolu dolu kutlanırken belediye meydanın kurulan sevgi küresi adeta insanların sevgilerini doya doya yaşamasına yardımcı oldu.

14 Şubat Sevgililer Gününde, İzmit Belediyesi tarafından gün boyu çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Sevginin paylaştıkça çoğalacağını ifade eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit halkının sevgisini doya doya yaşaması ve sevdikleriyle paylaşması için İzmit Belediye Meydanı’na sevgi küresi kurdururken, birbirini seven insanların dev ekranda isimlerinin yansıtılmasıyla birlikte vatandaşlar yaşadıkları sevgiyi ve mutluluğu İzmit halkıyla paylaştı.

SEVGİNİN SINIRSIZ OLDUĞUNU GÖSTERDİLER

Sevgilerini doya doya yaşamak için belediye meydanına gelen vatandaşlar sevgi küresinin içine girerek sevdikleriyle birlikte unutulmayacak özel anları fotoğraflarken ayrıca yine belediye meydanında bulunan dev ekrana birbirini seven insanların isimlerinin kalpler içerisinde yansıtılmasıyla sevginin verdiği mutluluğu yaşadılar. Vatandaşlar sadece sevgilileri ile değil, eşleri, çocukları, arkadaşları, anne ve babaları hatta evcil hayvanları ile de fotoğraf çektirip sevginin ne kadar sınırsız olduğunu gösterdiler.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.