Paylaş

Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ilçede ki okullarda görev yapan öğretmenlere 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Başarı Belgelerini verdiler.

Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe’de görev yapan öğretmenleri Kartepe Belediyesi Antik Köfte Sosyal Tesisleri’nde misafir ettiler. Düzenlenen programda öğretmenlere 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Başarı Belgeleri verildi.

ÇAĞLAR VE KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek birlikte misafir ettikleri öğretmenlerle sohbet ettiler. Programın açılış konuşmasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Dilek “Kartepe Kaymakamımız Altuğ Çağlar, Kartepe Belediye Başkanımız Av.M.Mustafa Kocaman’a çok teşekkür ediyorum. Her zaman bizlere destek verdiler” dedi.

ÖĞRETMENLERİMİZ SAYESİNDE

Kartepe Belediye Başkanı Kocaman “Ülkemizin gelecek nesillerini yetiştiren fedakar, elleri öpülesi kıymetli öğretmenlerimize İlçe Kaymakamımız Altuğ Çağlar ve Milli Eğitim Müdürümüz Ferhat Dilek ile birlikte 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Başarı Belgelerini takdim ettik. Her zaman sizlerle birlikte olduk, bundan sonra da bir arada olacağız. Çok özel bir mesleğiniz var. Kartepenin aldığı mesafe sizlerin sayesindedir. Gönülden teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. Kartepe Kaymakamı Çağlar ise “Kartepemiz bu zamana kadar çok önemli mesafe kat etti. Öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ile bu devam edecektir. Her zaman sizlere olan desteğimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.