Paylaş

Arel Gelinlik ve Siyah&Beyaz Fotoğrafçılık Organizasyon işbirliğinde geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen “2020 Lansman Gecesi” yoğun ilgi gördü.

Deniz Karamert- Esra Sultan Kardaş ve Rabia Bali’nin sahibi olduğu Arel Gelinlik ile Yasemin Öztürk ve Coşkun Coşar’ın sahibi olduğu Siyah&Beyaz Fotoğrafçılık Organizasyon işbirliğinde “2020 Lansman Gecesi” geçtiğimiz hafta sonu muhteşem bir organizasyonla gerçekleşti. Kartepe’de faaliyet gösteren Foşa Garden da gerçekleşen geceye soğuk havaya rağmen yoğun katılım oldu.

MUHTEŞEM BİR DEFİLE VE KINA GECESİ TANITIMI

Kartepe Ataevler Mahallesi Sarımeşe Caddesinde faaliyet gösteren Foşa Garden da gerçekleşen “2020 Lansman Gecesinde” davetliler kapıda kemancı kızlar tarafından karşılandı. Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin mankenlik yaptığı gecede Arel Gelinlik tarafından hazırlanan 2020 gelinlik modellerinin tanıtım defilesi ve Siyah&Beyaz Fotoğrafçılık Organizasyonun kına gecesi tanıtımı yapıldı. Gece gerçekleşen tanıtımların ardından canlı müzik eşliğinde birbirinden lezzetli ikramların yer aldığı kokteyl ile devam etti.

GECEYE DAMGASINI VURAN PANKARTLAR

Muhteşem bir organizasyonla, Foşa Garden’ın kusursuz ev sahipliğinde gerçekleşen gecede davetliler, yapılan tanıtımlara yoğun ilgi gösterdi. Arel Gelinlik’in 2020 gelinlik modelleri oldukça beğenilirken, Siyah&Beyaz Fotoğrafçılık Organizasyonun kına gecesi gösterileri büyük ilgi gördü. Arel Gelinlik’in 2020 gelinlik modellerinin tanıtımının ardından sahneye iki kız çocuk ellerinde “Çocuk Gelinlere Hayır”, “Çocuk Bedenime Dokunma” pankartlarıyla çıktı. Bu pankartlar geceye damga vururken, davetliler ayakta alkışladı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.