Paylaş

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Yunus Emre, Topçular, Örcün ve Saraylı Mahallelerinde yaşayanların kullanacağı Gölcük Yunus Emre Aile Sağlık Merkezi’nde incelemelerde bulundu. İnşaatın büyük ölçüde tamamlandığını belirten Başkan Sezer, “Sağlık merkezi çok yakında hizmete girecek” dedi.  

Kocaeli’de bir ilk olan bina konseptine sahip, 4 doktorun görev yapacağı Gölcük Yunus Emre Aile Sağlık Merkezi çalışmalarını yakından takip eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat çalışmalarında sona gelindiğini sağlık merkezinin çok yakında hizmete gireceğini söyledi. 

4 MAHALLEYE HİZMET VERECEK

Başkan Sezer yaptığı açıklamada; “Yunus Emre, Topçular, Örcün ve Saraylı Mahallelerimizde yaşayan hemşehrilerimizin kullanacağı, Gölcük Yunus Emre Aile Sağlık Merkezi’nin Temmuz ayında başlayan inşaatı kısa süre içinde tamamlanma aşamasına gelindi. Kocaeli’de bir ilk olan bina konseptine sahip sağlık merkezimizde 4 doktor görev yapacak” dedi.

HANGİ SAĞLIK HİZMETLERİNİ VERECEK

Başkan Sezer ayrıca, “Aile Sağlık Merkezleri kriterlerine uygun olarak inşa edilen modern binada, ayrıca; Anne Sütü Hakkında Bilgilendirme, Hasta Sevk İşlemleri, Tek Hekim Sağlık Raporu Verilmesi, Enjeksiyon-Pansuman, Çeşitli Laboratuar Tetkikleri, Acil Sağlık Hizmetleri, Gebe – Lohusa – Sağlam – Çocuk Takipleri, Aşılama Hizmetleri, Aile Planlaması, Küçük Cerrahi Müdahaleler, Hasta Hakları Başvurularını Değerlendirme, Organ Bağış bilgisi gibi sağlık hizmetleri de verilecek. İlçemize hayırlı olsun inşallah” şeklinde konuştu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.