Paylaş

Ulaşlı Gençlik ve Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, çok amaçlı kültür ve gençlik faaliyetlerinde kullanılacak binada devam eden tadilat çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığını belirtti.

Ulaşlı’da bir dönem belediye hizmet binası ve Anadolu Lisesi olarak faaliyet gösteren bina, Gölcük Belediye Meclisi’nin almış olduğu kararla, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle, bundan sonra Ulaşlı Gençlik ve Kültür Merkezi olarak hizmet verecek. Binada devam eden tadilat çalışmaları da büyük ölçüde tamamlandı.

KÜLTÜR MERKEZİNDE HANGİ FAALİYETLER OLACAK?

Binada incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada; “Ulaşlı Gençlik ve Kültür Merkezi’nde; karate, jimnastik, fitnes, plates, masa tenisi sporları yapılacak. Merkezde ayrıca; kütüphane ve kafe de yer alacak. Gölcük Belediyesi’nin Ulaşlı’daki binasındaki halk eğitim kursları da yine Ulaşlı Gençlik ve Kültür Merkezi bünyesinde faaliyet göstermeye başlayacak. Bu vesileyle; binanın ilk inşaa edildiği dönemde Ulaşlı Belediye Başkanı olan Sayın Nihat Abiş’e, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a, Ulaşlı Gençlik Derneği Başkanı Sayın Ercan Büyükbaş’a ve emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

KÜLTÜR VE EĞİTİM AMAÇLI 4 BİNA FAALİYETE GEÇECEK

Başkan Sezer ayrıca, “Yazlık Kültür Merkezimiz, Düzağaç Mahallemizde bulunan Telekom’dan devraldığımız binamız, Çiftlik Mahallesi’ndeki eski Beyzade Kebap Salonu olarak kullanılan binamız ve Ulaşlı Gençlik ve Kültür Merkezimiz ile birlikte bu dönemde kadınlarımıza ve gençlerimize yönelik kültür, eğitim amaçlı 4 bina faaliyete geçmiş olacak” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.