Paylaş

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ki hizmetlerine 7/24 devam ediyor. Ekipler yıkamadan, temizliğe ve süpürme işlemlerine kadar tüm Kartepe’yi titizlikle plan, program dahilinde temizliyor.

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri gece-gündüz hizmetlerine devam ediyor. Belediye ekipleri 2019 yılında 2 bin 50 cadde ve sokak, 150 kamu kurumu, 554 cami bahçesi,  293 mahfel ve 503 mezarlık önü yıkama işlemi yaptı.

HAFTADA 14 PAZAR KURULUYOR

Kartepe genelinde Uzuntarla Semt Pazarı, Köseköy İstasyon Pazarı, Arslanbey Merkez Pazarı, Emekevler Mahallesi Semt Pazarı, Derbent Semt Pazarı, Bahçelievler Semt Pazarı, Sarımeşe Semt Pazarı, Suadiye Semt Pazarı, Eşme Semt Pazarı, Ertuğrul gazi Mahallesi Semt Pazarı, Köseköy Merkez Semt Pazarı, Ataşehir Pazarı, Maşukiye Semt Pazarı ve Cumhuriyet Mahallesi Kartepe Semt Pazarı kuruluyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde kurulan 14 pazarı 2019 yılı içerisinde 870 defa temizleyerek vatandaşın hizmetine sundu.

779 CADDE VE BİN 141 SOKAK SÜPÜRÜLDÜ

Sokakları tozdan ve çamurdan kurtaran süpürme faaliyetlerine de büyük önem veren belediye ekipleri 2019 yılında toplamda 779 cadde bin 141 sokakta süpürme işlemi yaptı. Kartepemizde yüzölçümü ve coğrafi yapısına rağmen 7/24 aksamadan, kesintisiz hizmet sunulduğunu ifade eden Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin “Planlı bir sistem dahilinde çalışılınca işlerimiz düzenli olarak ilerliyor. Halkımızın çevre ve doğa bilinci artmaya devam ettirdikçe, temizlik daha da kolay olacak. En büyük temizlik kirletmemektir” ifadelerini kullandı.  

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.