Paylaş

İzmit Belediyesinin girişimiyle sahnelenen ve çocukların göz bebeği haline gelen “Kaçma Saati” adlı kukla gösterisi, 20 Şubat Perşembe günü Akmeşeli çocuklarla buluşacak.

‘Çocuklar gülerse dünya güler’ düşüncesi ile hareket eden İzmit Belediyesi daha önce kent merkezinde çocukların büyük beğeniyle izlediği “Kaçma Saati” adlı kukla gösterisini merkeze uzak köy ve mahallelerdeki çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. Çocuklara keyif dolu anlar yaşatacak olan müzikli kukla oyunu 20 Şubat Perşembe günü Akmeşe İlkokulunda eğitim gören öğrencilerle bir araya gelecek.

2 SEANS GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Şehir merkezinden uzak mahallelerde yaşayan çocukları gülümsetmeye devam eden İzmit Belediyesi Akmeşe İlkokulunda gerçekleşecek müzikli kukla oyunu ile çocukların görsel eğitim ve gelişimine katkı sağlayacak. 2 seans şeklinde gerçekleştirilecek olan oyun 14.00 ve 15.30’da çocukları gülümsetecek.

ÜCRETSİZ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Ayşegül Yıldız Ulaşın yazdığı, Dilan Mine Uğurlu ve Hilal Arıcan’ın kukla tasarımını yaptığı ve Zeynep Çağla Şenol, Nursel Çeliktürk, Dilan Mine Uğurlu ve Hilal Akcan’ın oynadığı Kaçma Saati adlı oyun, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Müzikli kukla oyunu minik izleyenlerin neşe dolu zaman geçirmesini sağlayacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.