Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, yenileme işlemi tamamlanan Yeni Cuma Parkı yanındaki lostrayı ziyaret etti. Ayakkabı boyacıları, çalışma şartlarını iyileştiren yeni lostradan tüm kentin memnun olduğunu ifade etti

Kent için hayata geçirdiği her projeyi vatandaşların kullanımına sunulduktan sonra da takip eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, daha kullanışlı ve modern hale getirilen Yeni Cuma Parkı’nın yanında yer alan ayakkabı boyacılarının kullandığı lostrayı ziyaret etti. Geçtiğimiz yıl aralık ayında yenileme işi tamamlanarak hem ayakkabı boyacılarının çalışma şartlarını kolaylaştıran hem vatandaşların kullanımı için daha konforlu bir hale getirilen lostrada Başkan Hürriyet, esnaf ve vatandaşlardan mevcut durum hakkında bilgi aldı.

TALEPLER YERİNE GETİRİLİYOR

Ayakkabı boyacılarına yeni lostrada herhangi bir sıkıntı yaşayıp yaşamadıklarını soran Başkan Hürriyet, yeni talepleri dinledi. Vatandaşların ayakkabı boyatmak için oturduğu semenderlerin biraz daha ovalleştirilmesini talep eden esnaf, ayak koyulan sandıkların da boylarının yükseltilmesini istedi. Soğuk hava şartlarında bile çok rahat bir şekilde çalıştıklarını ifade eden ayakkabı boyacıları, “Ufak tefek taleplerimiz var ancak onları da halledeceğinize inanıyoruz. Zaten bu talepleri müdürlüklere de ilettik, en yakın zamanda çalışma yapacaklarını söylediler. Size ve ekibinize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ESKİ BAKANDAN TEŞEKKÜR

Lostranın eski halinde çalışma yaptıkları zaman aşırı derecede rüzgâra maruz kaldıklarını belirten ayakkabı boyacıları, “Artık çok daha rahat çalışabiliyoruz. Bütün işleriniz rast gitsin” dedi. Eski Bakan Osman Pepe’nin de lostraya geldiğini belirten ayakkabı boyacıları, “Eski bakanımız Osman Pepe’nin size çok selamı var. Kendisinin size yeni görevinizi tebrik etmek için ziyarete gelemediğini ancak böyle bir yer kazandırdığınız için kendi adına size teşekkürlerini iletmemizi istedi. Herkes çok memnun bu işten” diye konuştu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.