Paylaş

CHP İl Başkan Adayı Harun Yıldızlı, Gölcük’ün büyük mahallelerinden Değirmendere Mahalle Temsilciliği’nde delegelerle buluştu. Yıldızlı partililerin sorduğu tüm sorunlara içtenlikle cevap verdi.

KATILIM OLDUKÇA YOĞUNDU

1 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan il başkanlığı seçimleri öncesinde adaylar çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Seçimin favori adayı Harun Yıldızlı dün akşam gerçekleştirilen etkinlikle Değirmendere Mahalle Temsilciliği’nde delegeler ve partililerle bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinliğe Değirmendere Eski Belediye Başkanı Ertuğrul Akalın, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, il delegeleri ve çok sayıda partili katıldı. Partililerin soru yağmuruna tuttuğu Yıldızlı tüm sorulara içtenlikle cevap verdi.

GENÇLERİMİZ VE KADINLARIMIZ HAKLI

Sözlerine hedeflerinden ve memnuniyetlerinden bahsederek başlayan Yıldızlı, “Seçim sürecinin yaklaştığı bu günlerde beni en çok mutlu eden gençlerin ve kadınların desteği. Özellikle partimizin gençleri ve kadın kollarında siyaset yapan kardeşlerimiz asla bir kutuplaşmanın parçası olmak niyetinde değiller. Bu özellikle gençlerimiz ve kadınlarımızla birlikte siyaset yapma zeminimize çok ciddi katkı sağlıyor. Partimizin gençleri ve kadınları bu konuda çok haklılar ve bizler de kendileriyle aynı fikirdeyiz. Kutuplaşmalar bizi geri götürür, kutuplaşma en son ihtiyacımız olan şey” şeklinde konuştu.

SEVGİ VE BARIŞ RUHU HÂKİM OLACAK

Yıldızlı, “Partimizin tüm dinamikleri ile ilgili ayrı ayrı proje ekipleri şimdiden çalışmaya başladı. Parti içi iktidarımızda çeşitli sosyopolitik gruplar için bir dizi projelerimiz şimdiden hazır. Ancak tüm projelerden daha önemli bir şey varsa o da birliğimiz ve kardeşliğimizdir. İl başkanlığımız sürecinde partimiz bünyesinde hoşgörü, birliktelik, dayanışma, sevgi ve barış ruhu hâkim olacak. Tüm tavsiyelerden faydalanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Gösterdiğiniz bu yoğun ilgi için herkese çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.