Paylaş

İzmit Belediyesi Çocuk Hakları Okulu, eğitim talebinde bulunan tüm okullara çocuk hakları ve çocuk istismarını önleme ve bilgilendirme eğitimlerini vermeye devam ediyor

Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Çocuk Hakları Okulu, faaliyette olan tüm eğitim kurumlarına şiddet, madde bağımlılığı ve çocuk hakları konusunda farkındalık yaratmak amacı ile eğitim vermeye devam ediyor. Çocukların haklarını öğrendiği okulun son olarak misafiri Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu 2’nci ve 3’üncü sınıf öğrencileri oldu.

ÇOCUKLAR BİLİNÇLENİYOR

İzmit Belediyesinin Çocuk Hakları Okulu’na misafir olan Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu’ndan 84 öğrenci eğitimlerden faydalandı. Çocuk hakları eğitiminin ardından “Söz küçüğün” adlı kutu oyunu çocuklara oynatıldı. Çocuklar, hem eğlenip hem öğrendikleri eğitimde haklarının ihlali söz konusu olduğunda nasıl davranacaklarına dair bilinçlendi.

EĞİTİMLERDEN YARARLANABİLİRSİNİZ

Belediye yetkilileri; okuldan ve eğitimlerden yaralanmak isteyen kurumların 09: 00 -17: 30 saatleri arasında 0262 331 66 46 numaralı telefonu arayarak randevu alıp eğitimlerden yaralanabileceklerini belirttiler.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.