Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından, alanında uzman isimlerin katılımıyla anne adayları için “Lotus Gebe Eğitimi” programının ikincisini düzenledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet çocuklara ve kadınlara yönelik projelere öncelik vermeye devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi, Lotus Gebe işbirliğiyle anne ve çocuk sağlığı konularında anne adaylarına İzmit Belediyesi Toplantı Salonu’nda ikinci eğitim programı gerçekleştirildi.

ANNE VE BEBEĞİN TEN TEMASI

Ücretsiz olarak gerçekleşen eğitim programının moderatörlüğünü Op. Dr. İnci Çavuşoğlu üstlenirken konuşmacı olarak ise Op. Dr. Reyhan Arpacı katıldı. Anne adaylarının yoğun katılım sağladığı programda gebelik, doğum, doğum sonrası süreçler, ağrısız doğum teknikleri ile anne ve bebeğin ten temasının öneminde bahsedildi.

BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

Katılımın ve memnuniyetin yüksek olduğu eğitim programında anne ve baba adayları merak edilen soruları uzman doktorlara sorma fırsatı bulurken, eğitim programının hazırlanmasına katkıda bulunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini sundular.

İKİNCİSİ DÜZENLENDİ

Lotus Gebe Eğitimi kapsamında, gebelik sonrası bebekte görülebilecek çocuk alerjisi ve astım konularında aileler bilinçlendirildi. Anne adaylarının doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrasında bilinçlendirilmesini amaçlayan Lotus Gebe eğitim programları Dr. İnci Çavuşoğlu koordinasyonunda yıl içerisinde devam edecek.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.