Paylaş

CHP İl Başkan Adayı Harun Yıldızlı, Tüm Bel-Sen Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yıldızlı, “Partimizin mayasında adalet var, emek var, özgürlük var” diye konuştu.

SICAK KARŞILANDI

CHP İl Başkan Adayı Harun Yıldızlı il kongresi öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Yıldızlı’nın son durağı ise KESK’e bağlı Tüm Bel-Sen Kocaeli Şubesi oldu. Şube Başkanı Erdal Karakuş ve yönetimini tarafından oldukça sıcak karşılanan Yıldızlı işçi ve emekçi dostu bir parti olduklarını belirterek, “Partimizin mayasında adalet var, alın teri var, emek var, özgürlük var” dedi.

BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ

Ziyarette konuşan Yıldızlı, “İşçi ve emekçi kardeşlerimizin yıllardır nasıl bir baskıya maruz kaldığını biliyoruz. Özellikle AKP hükümeti döneminde baskılar maksimum seviyeye çıktı. Şimdi Türkiye’nin demokratikleşmesi için birlikte mücadele etmek gerekir. Şimdi ayrılıkları değil, birlikte mücadeleyi öne çıkarmak gerekir. Sendikalar, sivil toplum örgütleri, meslek odaları bizim olmazsa olmazımızdır. Bizim yönetimimizde sendika ve odalarla çok daha fazla ilişki kuracağız. Gençliğin ve emeğin enerjisini birleştirerek kent dinamiği ile büyük bir sinerji yakalayacağımıza eminim” diye konuştu.

EMEK MÜCADELESİNİN YANINDAYIZ

Harun Yıldızlı son olarak şunları söyledi: ‘’Partimiz her zaman emek ve demokrasi mücadelesini birlikte yürütmüştür. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü’nü hak hukuk ve adalet için başlattı. Bu Türkiye’de bir şeylerin değişmesi için milat niteliğini taşımaktadır” şeklinde konuştu. Tüm Bel-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş ise nazik ziyareti için Harun Yıldızlı ve ekibine teşekkür etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.