Paylaş

Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü tarafından düzenlenen özel gençler doğum günü etkinliğinde rehabilitasyon merkezi sakinleri gönüllerince eğlendiler.

Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte Şubat ayı içerisinde dünyaya gelen özel gençlerin doğum günleri hep birlikte kutlandı. Alo Evlat Sağlık Kulübü tarafından düzenlenen doğum günü etkinliğine Köseköy Rehabilitasyon Merkezi, Suadiye Cemal Doğan Rehabilitasyon Merkezi ve Akmeşe Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri’nde eğitim alanlar katıldı.

PASTA VE ÇEŞİTLİ HEDİYELER

Ataevler Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte engelliler için hazırlanan pasta hep birlikte kesildi. Palyaçolar ve müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen gençlere çeşitli hediyeler verildi. Özel hemşehrilerimizin her zaman yanlarında olduklarını belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Bu özel ve güzel yürekli kardeşlerimizin mutluluğu, gülümsemesi bizler için çok önemli. Onların mutluluğuna vesile olmak ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Dünyamızı güzelleştiren temiz kalpli, mutluluğu en çok hak eden kardeşlerimizin doğum günlerini kutluyorum” açıklamasında bulundu.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Düzenlenen etkinlikte duygularını ve mutluluklarını saklamayan rehabilitasyon merkezi sakinlerini, unutulamayacak güzellikte bir gün, bir doğum günü yaşayıp, harika anılar biriktirdiler. 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.